Zoek naar uw groeilimiet.

Hoe uw raderen ook draaien.

Welke stijl u ook heeft.

Altijd de klok rond werkt.

Of overstroomt met ideeën.

Of overstroomt met ideeën.

PORTFOLIO

Heeft u nog geen idee waar u qua stijl naar toe wilt.
Of heeft u wel een idee en wil graag praten over de uitvoering,
Stylus denkt mee en voert uit.

SITE


Door een goed intake gesprek komen we stapsgewijs meer te weten waar u naartoe wilt. Daarnaast kan er direct besproken worden wat de mogelijkheden zijn, soms is het niet nodig een uitgebreide site te hebben.
Homepage site van Max Koot Studio

VORMGEVING


Bij de vormgeving van bijvoorbeeld uw huisstijl wordt er vaak doorgeborduurd op de look en feel van uw logo. Zodra er een stijl vast ligt kan die doorgevoerd worden op vrijwel alle uitingen die u kan bedenken.
Samsung Smart Camera reclame voor de NX300 met Usain Bolt.

LOGO


Een logo geeft je herkenbaarheid in een oogopslag. Dat het ook mooi moet zijn is open voor discussie. Het gaat er vooral om dat bij het zien van het logo de kleur en vorm direct aan uw merk gekoppeld wordt.
Logo_DaMansion

BEELDBEWERKING


Het juiste beeld vinden dat bij uw stijl hoort kan soms een hele klus zijn. En dan heb je dat te gekke beeld maar staat er net iets in wat je er niet in wilt. Ook kan het iets te donker of ontbreken aan net dat beetje levendigheid.
DFW_VANISHING-ON-THE-7TH-STREET-cover

CONCEPT


Een concept bedenken is stijl en vorm vinden die het product het best laat uitkomen en smoel geeft. Stylus maakt concepten voor startende bedrijven of producten die op de markt gezet moeten worden.
Stylus-Design-voor-Radeberger-bieretiket

BOUW & TENDERS


Het is een hele tour om als bouwer aan opdrachten te komen. Het meedingen gaat gepaard met investeren in ontwerpen, het technisch uitwerken, de uitleg en natuurlijk de presentatie daarvan. Stylus kan daar bij helpen.
Mullerpier_EW

DESIGN & RECLAME