VerrassendDesign & Advertising
MEERDesign & Advertising
SERIEUSDesign & Advertising
tijdloosDesign & Advertising
VrijDesign & Advertising
PassievolDesign & Advertising
STERKDesign & Advertising
WAKKERDesign & Advertising
VerrassendDesign & Advertising
MEERDesign & Advertising
SERIEUSDesign & Advertising
tijdloosDesign & Advertising
VrijDesign & Advertising
PassievolDesign & Advertising

GRAFISCHE OPLOSSINGEN & RECLAME

Stylus Design, gevestigd in Den Haag, is een grafisch ontwerp- en reclamebureau dat gespecialiseerde adviesdiensten biedt, en doeltreffende oplossingen creëert ter ondersteuning van uw bedrijf of merk. Wij leveren een compleet aanbod van grafische middelen, geïntegreerde totaaloplossingen en uitmuntende service om uw visie tot leven te brengen.

Bij Stylus richten we ons op het ontwerpen van op maat gemaakte logo’s, huisstijlen, websites, en point-of-sale materialen voor de retailsector, allemaal perfect afgestemd op de unieke behoeften van uw onderneming. Of het nu gaat om grote of kleine merken, van zorghulpmiddelen tot farmaceutische bedrijven en van schildersbedrijven tot musea, wij zorgen voor een naadloze integratie van uw merkidentiteit in alle facetten van uw bedrijfscommunicatie.

Onze indrukwekkende portfolio omvat samenwerkingen met prominente klanten zoals Unilever, Deloitte, Dutch FilmWorks, Samsung, Orange, en Tommy Hilfiger. Dankzij onze ruime ervaring met dergelijke gerenommeerde partners kunt u vertrouwen op een vlekkeloze uitvoering en een resultaat dat uw verwachtingen overtreft. Met Stylus Design kiest u voor bewezen expertise in de dynamische wereld van grafisch ontwerp en reclame.

SCHREEUWEN
OF FLUISTEREN....

STYLUS MAAKT
U GEHOORD
SCHREEUWEN
OF FLUISTEREN....

STYLUS MAAKT
U GEHOORD

Nieuwkomer

Deze recent ontworpen Instagram-posts voor Faessen Techniek vieren de seizoenen met drie unieke themaversies: Zomer, Lente en Pasen.

Voor de Paasversie hebben we een bijzonder element geïntroduceerd: een deel van het beeld is gecreëerd met behulp van geavanceerde AI-technologie. Het sfeervolle tafereel van een meisje met een paashaas is volledig tot leven gebracht via een zorgvuldig samengestelde prompt, waarbij innovatieve kunstmatige intelligentie is ingezet om visuele content van hoge kwaliteit te genereren die perfect aansluit bij de feestelijke sfeer van Pasen.

Stylus maakt logo's huisstijlen

voor producten of bedrijven.

Bij Stylus ontvangt u altijd een uniek, op maat gemaakt logo, volledig afgestemd op uw persoonlijke stijl en de specifieke behoeften van uw bedrijf. Ongeacht de sector waarin uw onderneming actief is, garanderen wij een logo met huisstijl dat niet alleen past bij uw branche, maar u ook onderscheidt van de concurrentie.

Ons proces begint met een grondige analyse van uw branche en concurrenten, gecombineerd met een diepgaand gesprek waarin we nauwgezet naar uw wensen luisteren. Dit stelt ons in staat om ontwerpen te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook strategisch doeltreffend.

Neem een kijkje op onze Portfolio-pagina voor voorbeelden van ons werk en ontdek wat Stylus voor u kan betekenen. Wij zijn er om u te helpen uw merk te versterken met een logo dat echt spreekt.

Logo voor
The Boardroom Suite

Voor meer voorbeelden

Huisstijl voor
RijnmondGas

Voor meer voorbeelden
IN WELKE TAK VAN
SPORT DAN OOK....

STYLUS GEEFT
U VOORSPRONG
IN WELKE TAK VAN
SPORT DAN OOK....

STYLUS GEEFT
U VOORSPRONG

Stylus maakt folders banners ads posts

voor producten of bedrijven.

Uw brochure, folder, website, HTML5-banners, animaties of advertenties worden vormgegeven in een huisstijl die perfect resoneren met uw doelgroep. Door consequent uw huisstijl te bewaken en deze stijl door te voeren, versterkt u de herkenbaarheid van uw merk. Deze consistente “look and feel” wordt zichtbaar in al uw communicatie-uitingen, waardoor een samenhangend en professioneel beeld naar voren komt. Dit helpt niet alleen bij het versterken van uw merkidentiteit, maar zorgt ook voor een blijvende indruk bij uw doelgroep.

Banner voor Port of Nansha

Voor meer voorbeelden

Flyer voor Pitch Power

Voor meer voorbeelden
WAT UW
DOELGROEP
OOK IS....
STYLUS SCOORT
WAT UW
DOELGROEP
OOK IS....
STYLUS SCOORT

Stylus maakt websites headers motion design

voor producten of bedrijven.

Een website fungeert als uw online visitekaartje en biedt een uitstekende gelegenheid om motion design toe te passen. Bewegende elementen brengen een anders statische pagina tot leven en voegen visuele accenten toe die de gebruikerservaring verrijken. De meeste website-thema’s ondersteunen standaard enige vorm van beweging.

Voor wie een stap verder wil gaan, biedt JavaScript uitgebreidere mogelijkheden om dynamische en interactieve bewegingen te creëren. Deze programmeertaal kan binnen HTML vrijwel elk element animeren, waardoor uw site nog levendiger en aantrekkelijker wordt.

Bezoek agml.nl voor een voorbeeld van een website die volledig is gebaseerd op JavaScript. Deze site is een unieke combinatie van WordPress en een geavanceerde sliderbouwer, en toont de kracht van JavaScript in het creëren van een dynamische en interactieve gebruikerservaring.

Reviews

Leeflang Cleaning & Transport
Leeflang Cleaning & Transport
Lees verder
Leeflang Cleaning & Transport is zeer tevreden over dit bureau. Zeer meedenkend en een extra stapje zettend met een mooi resultaat. Hij heeft hart voor zijn werk. Prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde!
Pannenkoekenhuis Kijkduin
Pannenkoekenhuis Kijkduin
Lees verder
Werkt snel en denkt met je mee, is niet moeilijk om een een ander aan te passen. Vriendelijke prijs en ontwerp. Kortom fijn om met Stylus te werken.
MP
MP
Lees verder
Snelle service met een super resultaat! Heel blij dat ik deze designer heb gevonden. Neem gerust contact op voor een transactie zonder zorgen!
Bureau Legaltree
Bureau Legaltree
Lees verder
Wij hadden een spoedopdracht, die Stylus kon leveren binnen de ons gewenste tijd. Het was prettig overleggen, en het uiteindelijke resultaat van onze save the date precies naar wens. Aanrader.
Vorige
Volgende
Mooi shot schemering met veel licht van de horeca op het plein bij het binnenhof.Saatchi & Saatchi, Samsung/Cheil, Tommy Hilfiger,
Ogilvy, Orange Telecom, Belkin, Deloitte, Praxis,
Unilever, Publicis, TBWABrand Experiance Comp.,
TBWANEBOKO, Etcetera, VBAT, Wieden + Kennedy,
XXS, Dutch FilmWorks, Lowe & Partners Worldwide,
Euro RSCG, Bureau Kellerman, Carré Noir,
De Combinatie van Factoren, Downtown,
Eigen Fabrikaat, HFM, Imagine, KSM,
Lemm & Ten Haaf, Maquet & Macom, Sandifort id,
Scheps en Partners, Van der Veen & Partners,
Doom & Dickson, Lukkien, Korn Ferry, World Legend
Cup, VolkerWessels, Ballast-Nedam, Strukton,
Heijmans, van Oort, Dura Vermeer, ARCADIS, BAM,
Besix, SmithKline Beecham,
Yamanouchi Europe, VUGA uitgeverij,
Panorama Mesdag.
Van idee naar uitvoering.


Stylus Design heeft met
tevredenheid werk geleverd
aan onder andere deze bedrijven.
Mooi shot schemering met veel licht van de horeca op het plein bij het binnenhof.Saatchi & Saatchi, Samsung/Cheil, Tommy Hilfiger, Ogilvy, Orange Telecom, Belkin, Deloitte, Praxis, Unilever,
Publicis, TBWABrand Experiance Comp., TBWANEBOKO, Etcetera, VBAT, Wieden + Kennedy, XXS, Dutch FilmWorks, Lowe & Partners Worldwide,
Euro RSCG, Bureau Kellerman, Carré Noir, De Combinatie van Factoren, Downtown, Eigen Fabrikaat, HFM, Imagine, KSM,
Lemm & Ten Haaf, Maquet & Macom, Sandifort id, Scheps en Partners, Van der Veen & Partners, Doom & Dickson,
Lukkien, Korn Ferry, World Legend Cup, VolkerWessels, Ballast-Nedam, Strukton, Heijmans, van Oort, Dura Vermeer, ARCADIS, BAM, Besix,
SmithKline Beecham, Yamanouchi Europe, VUGA uitgeverij, Panorama Mesdag.
Van idee naar uitvoering.

Stylus Design heeft met tevredenheid werk geleverd aan onder andere deze bedrijven.